Odbojka 25.04.2019. 12:59. Zadnja izmjena: 25.04.2019. 13:03.

Odbojka

Mladi Centrometala na državnom, Hrvoje Zelenika pozvan u seniorsku reprezentaciju

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA MLAĐE KADETE: Mladi Centrometala putuju u Rovinj

Odbojkaši Međimurje Centrometala izborili su plasman na državno prvenstvo, koje se održava ovih dana u Rovinju - od 23. do 25. travnja. U muškoj konkurenciji nastupaju s 11 momčadi. Uskoro očekujemo rezultate.

Iz Dalmacije nastupaju OK Mladost Ribola Kaštela i OK Zadar, iz Slavonije MOK Mursa Osijek i OK Zrinski iz Nuštra, sa sjevera OKM Centrometal i OK Kitro Varaždin, iz Zagreba HAOK Mladost i OK Medicinar Trnje, sa zapada MOK Rijeka, MOK Grobničan iz Čavla te domaćin OK Rovinj. Centrometal će biti u grupi sa Grobničanom, Zrinskim, Medicinarom Trnje i Kaštelom. U drugoj grupi igraju Mursa, zagrebačka Mladost, Rovinj, Rijeka, Zadar i Varaždin.

OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Zelenika dobio poziv

Odbojkaš Međimurje Centrometala Hrvoje Zelenika pozvan je u seniorsku reprezentaciju Hrvatske, koja uskoro započinje s pripremama za Zlatnu europsku ligu koja će se igrati od 25.05. do 15.06.2019. godine. U natjecanju Zlatne lige reprezentaciju očekuju tri domaće i tri gostujuće utakmice protiv Španjolske, Nizozemske i Estonije. Sve tri domaće utakmice reprezentacija će igrati u Varaždinu.

Do sada je Centrometal imao mnoštvo igrača koji su igrali za reprezentaciju. No uvijek su taj poziv dobivali prije ili poslije igranja za črečanski klub. Ovo je prvi puta da je jedan igrač Centrometala zaslužio poziv u seniorsku reprezentaciju temeljem svojih igara u međimurskom klubu.