Odbojka 05.04.2019. 09:31. Zadnja izmjena: 05.04.2019. 09:34.

Prvenstvo

Mladost zaustavila Centrometal u polufinalu

OKM CENTROMETAL – HAOK MLADOST 0:3

Nedelišće - Dvorana NGC Aton Nedelišće, gledatelja 200. Suci: Horvat (Belišće), Pišćak (Vinkovci)

Centrometal: Pribanić, Marciuš, Vincek, Ivančić, Juras, Vuk, David, Palinkaš, I. Novak, H. Novak, Zelenika, Vidović, Jengić (trener Siniša Novak)

Odbojkaši Mladosti uvjerljivo su pobjedili i u drugoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Centrometal je opet hrabro ušao u utakmicu, poveo sa 4:3, ali tada su Mladostaši počeli servisima raditi prednost. Prijem međimurske momčadi nije bio dobar i onemogućavao je bolju igru u napadu. Prvi set završio je 25:12. Drugi set bio je sličan prvome. Gosti su dominirali servisom, domaći pokušavali uraditi čim više. I ovdje je Centrometal na početku vodio 5:4. Nije potrajalo, završilo je 25:15. U trećem setu trener Novak priliku za igru dao je i ostalim igračima, pa i najmlađima Vidoviću i Jengiću. Promjene su bile i kod Mladosti. U tom setu Centrometal je skupio opet 12 poena.

U drugom polufinalnom susretu Mladost Ribola Kaštela bila je uvjerljiva protiv Rijeke i u gostima sa 3:0. Tako će dvije Mladosti opet odlučivati o naslovu prvaka Hrvatske.