Odbojka 03.01.2018. 11:22. Zadnja izmjena: 03.01.2018. 11:24.

Pripreme

Odbojkaši Centrometala nisu na odmoru već se aktivno pripremaju

Iako je doba blagdana i praznika, odbojkaši Centrometala nisu na odmoru. Radnim danima koriste teretanu u dvorani NGC-a Aton kako bi ostali u fizičkoj spremi. S treningom loptama u dvorani kreću od ponedjeljka, 8. siječnja. Za vikend 13. i 14. siječnja u goste im stiže bosanski prvoligaš Lukavac. S njima će u dva dana odraditi pripremne utakmice. Superliga se nastavlja 20. siječnja kada u Nedelišće dolazi Sisak. Tjedan dana kasnije dolazi i Rijeka, da bi u zadnjem kolu prve faze natjecanja Centrometal gostovao u Osijeku.

Cilj je pokušati zadržati trenutno četvrtu poziciju na tablici. Za to će trebati ostvariti najmanje dvije, a moguće i sve tri pobjede. Ukoliko se u tome ne uspije onda je cilj osigurati što više bodova za borbu od petog do osmog mjesta. Dva kluba ispadaju iz Superlige, a međusobni bodovi prve faze se prenose. Tu zasad Centrometal dobro stoji, sa svim konkurentima ima pozitivan skor (Medicinar 4:2, Varaždin 4:2, Sisak 3:0, Mursa 3:0).

  • Od 2. do 12. siječnja je zimski prijelazni rok. Iz kluba zasad nema nikakvih informacija o mogućim transferima igrača.