Odbojka 05.05.2016. 10:29. Zadnja izmjena: 05.05.2016. 10:53.

ŽOK Kaštel

Odigran sportski odbojkaški turnir "Humanitarna oluja"

Uzorni i jedan od najbolje organiziranih klubova kod nas Ženski odbojkaški klub Kaštel iz Pribislavca u sklopu obilježavanja 20. obljetnice uspješnog djelovanja i postojanja organizirao je sportski turnir pod nazivom "Humanitarna oluja". Nakon službenog otvorenja turnira od strane predsjednice ŽOK Željke Ivačić i Mije Pokosa odigrano je posljednje kolo mini lige na kojem je sudjelovao ŽOK Kaštel sa tri ekipe. Dvije ekipa limačica predvodio je trener Marko Obadić dok je jednu vodila trenerica Mateja Brzohalski. Takmičilo se je dvanaest ekipa- pobjednik lige je bila ekipa Varaždin Vooley, drugi je bio Ivanec, treći Lepoglava 2…osmi Kaštel 3, deveti Kaštel 1 itd.

Kod kadetkinja te seniorki u kojem je nastupilo šest ekipa pobjednik turnira bio je Kaštel koji je vodila trenerica Željka Obadić, drugi je bio Varaždin, a treći Ivanec. Pokale je najboljima uručio predsjednik Međimurskog odbojkaškog saveza Dragutin Novak. Na kraju je odigran i turnir rekreativaca na kojem je nastupilo pet ekipa dok je pobjednik postala ekipa Rekreativci 1. Nakon podnijela zahvalnica nastavljeno je druženje na zabavi u odličnoj atmosferi koje je trajalo do kasnih sati.

Organizacija ove "Humanitarne oluje" bila je besprijekorna te zaslužuje svaku pohvalu koju su odbojkašice primale sa svih strana. Program proslave 20. rođendana nastavlja se u srpnju kada će se odvijati i Pješčana oluja, a finale slavljeničkog programa bit će 8. listopada - zabavno druženje u dvorani sportskog stadiona NK Polet.