Odbojka 27.09.2019. 13:40. Zadnja izmjena: 27.09.2019. 13:48.

Navijači, jačajte grlo

OK Plavi u subotu igra povijesnu utakmicu!

U dvorani osnovne škole u Murskome Središću u subotu, 28. rujna, peklenički Odbojkaški klub Plavi dočekuje suparnike iz Čazme u finalnoj utkamici Kupa regije centar, u možda i najvećoj utakmici u klupskoj povijesti. 

To finale ostvarili su domaćom pobjedom u četvrtfinalu nad zagrebačkim Sheeftom rezultatom 3:2 te pobjedom u polufinalu u Petrinji, također s 3:2.

Utakmica se igra od 19 sati. Iz kluba pozivaju navijače da im ponovo budu glasan sedmi igrač. Pobjednik Kupa regije izborit će pravo nastupa u osmini finala Kupa Hrvatske, u kojem će Međimurje predstavljati i odbojkaši Međimurje Centrometala.

TROFEJ NEDELIŠĆA

U subotu, 28. rujna, odbojkaški praznik i u Nedelišću. U dvorani NGC-a Aton održava se 15. tradicionalni Trofej Nedelišća, na kojem će ove godine nastupiti tri momčadi. Uz domaćina, OK Centrometala, tu će biti i susjedni Kitro Varaždin i SIP Šempeter iz Slovenije. Igra se svaki sa svakim u utakmicama tri seta, a rezultat može biti 3:0 ili 2:1. 

U prvoj utakmici u 16 sati igrat će Centrometal i Kitro Varaždin, nakon toga u 17:30 Centrometal i SIP Šempeter, te na kraju Varaždinci i Slovenci od 19 sati.