Odbojka 26.07.2019. 09:17. Zadnja izmjena: 26.07.2019. 09:19.

Pribislavec

PJEŠČANA OLUJA 2019.: Svejedno i Vizija do titula najboljih

U Pribislavcu je završena dvadeset i prva po redu Pješčana oluja. Poslije velikih borbi za svaki poen u konkurenciji limačica naslov je osvojila ekipa Kokice u sastavu Lana Palfi, Zita Tomšić, Kjara Okreša, Nika Šegović i Lana Hlišč, drugo mjesto osvojila je ekipa Girice u sastavu Luna Obadić, Nela Kozjak, Ela Horvat i Lina Tarandek, a treće ekipa Kaštel u sastavu Ira Pucko, Katja Obadić, Željka Brzuhalski i Sara Palfi.

U muškom dijelu natjecanja najviše je pokazala ekipa Svejedno u sastavu Alen Grošević, Bruno Modrić, Rade Petak i Karlo Kocijan, koja je u neizvjesnom finalnom susretu pobijedila ekipu Platane, u sastavu Bruno Češnjaj, Goran Topličanec, Ivan Novak, Matija Prprović i Karlo Kocijan sa 2:1. U borbi za treće mjesto Varaždinci, u sastavu Ivica Đolonga, Edo Dobranić i Marin Čilaš bili su bolji od ekipe Bezimeni.

U ženskoj konkurenciji ekipa Vizija, u sastavu Dina Šestan,Sara Golubić, Ines Mošmondor i Natali Štefulj, okrunila se titulom najboljih pobijedivši u odličnoj utakmici sa 2:1 ekipu Lim, u sastavu Inka Varga, Mailinda Vnuk i Lara Novak, dok je treće mjesto osvojila ekipa Vragovi, u sastavu Ema Frančić, Tija Budiša i Vesna Zorc.

Izvor: rf