Odbojka 14.01.2020. 11:25. Zadnja izmjena: 14.01.2020. 11:25.

Odbojka

Prošlog vikenda nastavljena je odbojkaška Superliga

Prošlog vikenda nastavljena je odbojkaška Superliga. No od pet utakmica 12. kola njih čak tri igraju se sredinom ovog tjedna. Razlog su nastupi igrača u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Tako će Centrometal u tjednu pred nama u Atonu u Nedelišću odigrati čak dva prvenstvena susreta. 

Prvi se igra u srijedu sa početkom u 19 sati a protivnik je osječka Mursa. Osječani su trenutno na drugom mjestu sa devet bodova prednosti pred Centrometalom. U utakmici u prvom dijelu Osječani su pobjedili sa 3:2 iako je Centrometal bio u dobroj prilici dobiti utakmica sa 3:1 ili barem sa 3:2. Na kraju je peti set pripao domaćinu sa 15:13. 
U subotu pak je na rasporedu utakmica u kojoj Centrometal od 18 sati dočekuje susjedni Kitro Varaždin. Varaždinci su sedmi na tablici sa tri boda manje od međimurske momčadi. Prvi susret Varaždinci su u svojoj dvorani dobili sa 3:0.

Treba ipak napomenuti da je Centrometal u tom prvom dijelu prvenstva imao više gostovanja i loš raspored. Tako je sad prilika za uzvrate. Ponavljamo još jednom da Centrometal u ovoj sezoni kod kuće nije ispustio niti jedan jedini bod, čak niti protiv prvoplasirane Rijeke. Nadamo se da će tako ostati i nakon subote.