Odbojka 14.07.2016. 13:09.

Odbojka na pijesku

Prvi Springfest Beach Volleyball turnir održan u Prelogu 9. srpnja

Protekle subote (9. srpnja) u organizaciji SRC DG Sport Prelog odigran je turnir odbojke na pijesku. Na prvom SPRINGFEST Beach Volleyball turniru snage je odmjerilo 16 ekipa u kategoriji 3:3. Ljubitelji ovog sporta mogli su uživati u igri mješovitih ekipa i odličnim mečevima.

Tako je i prvo mjesto osvojila fantastična trojka „Juras i male“. Odličnom igrom ekipa je pridobila navijače koji su ih bodrili do same završnice i vrhunskog dvoboja u finalu. Drugo mjesto osvojili su Caffe bar Argentina, a treće mjesto Bare i plaćenici. Prve tri plasirane ekipe osvojile su medalje i vrijedne nagrade, dok su ostale ekipe mogle konkurirati za najsimpatičniju ekipu turnira, miss i mistera turnira.

Diplomu za najsimpatičniju ekipu dobila je trojka Hešteg, titulu miss turnira osvojila je Inka Varga, a mistera Dino Vrbovec. Za veselu atmosferu na turniru pobrinuli su se duo DJ Nicola Moreno & MC Balentelli koji su svojim programom i cjelodnevnim animacijama zabavljali gledatelje i natjecatelje.

Ovaj turnir bio je ujedno uvertira u najbolji ljetni party, prvi Springfest – Wolf of Wall Street party u Hrvatskoj i to u Prelogu, 23. srpnja. Za vrhunsku svirku, a samim time i zabavu pobrinut će se Nicola Moreno, Minich, Carl Rogers, MC Balentelli, DJ Veksy, DJ Myrak, a kao specijalni gost, direktno iz Barcelone, dolazi Shaz Khan koji će svojim nastupom dodatno začiniti ionako bogat program.