Odbojka 19.03.2019. 14:44. Zadnja izmjena: 19.03.2019. 14:44.

Ribolov

SRK Klen Sveta Marija: Prošla sezona najbolja do sada

Na godišnjoj Skupštini kluba Antun Kedmenec, predsjednik SRK Klen Sveta Marija, prezentirao je djelatnosti kluba i financijsko poslovanju u 2018. godini, dok je Dragutin Peter, dopredsjednik kluba, predstavio sva natjecanja članova kluba i njihove zavidne rezultate. 

- Poznati smo po manifestacijama Međimurska pastrva i Ljeto ribe uz Dravu koje nude niz popratnih sadržaja pa nerijetko na klupske prostore dođe i blizu tisuću posjetitelja - istaknuo je predsjednik. Dodao je kako je ženska natjecateljska ekipa lani proglašena najboljom u Međimurju, a također je istaknuo Svjetsko prvenstvo za seniore u kategoriji U-25, u Italiji gdje je Mihael Pongrac bio član reprezentacije koja je osvojila treće mjesto.

- Nakon nekoliko dobrih plasmana u najelitnijoj ligi HŠRS lani je ostvaren i najbolji plasman. Prvi smo, pobjednici lige smo, sudjelovat ćemo na Svjetskom prvenstvu klubova koje će se održati u Međimurju na odvodnom kanalu HE Čakovec kod Preloga. Prva smo ekipa  iz Međimurja koja je osvojila ovo prvenstvo i nastup na Svjetskom prvenstvu - rekao je s ponosom klupski predsjednik. Dragutin Peter te istaknuo kako su njihovi članovi sudjelovali na 54 različita natjecanja.

U svečanom dijelu Skupštine dodijeljene nagrade najboljima. Kod kadetkinja su nagrađene Ivana Pozderec, Lana Komorski i Lana Picer, a kod kadeta Luka Pozderec, Karlo Mandlin, Leon Mandlin i Dino Slaviček. Jan Zrna, Lovro Vidović i Mario Glubić su bili nagrađeni juniori. Natalija Žganec je nagrađena kod seniorki, reprezentativac Mihael Pongrac te svi seniori.

Izvor: g