Odbojka 21.11.2019. 12:03. Zadnja izmjena: 21.11.2019. 12:04.

SUPERLIGA – MUŠKI, 6. KOLO: Ponovno poraz Centrometala u gostima

OK SISAK - OKM CENTROMETAL    3:0 (22, 16, 21)

  • Dvorana Brezovica u Sisku, gledatelja 100

Suci : Kranjc, Grgas (oba Karlovac)

Sisak : Blažević, Senčar, Velić, Vakufac, Alić, Tepavac, Duraković, Šajnić, Vaško, Šimić, Cvanciger, Senjak (trener Batnožić)

Centrometal : Orešković, Vincek, Ivančić, Juras, David, Vuk, Hrvoje i Ivan Novak, Stanković, Mišura, Zelenika, Marciuš (trener Siniša Novak)

Četvrto gostovanje u Superligi odbojkašima Centrometala donijelo je i četvrti poraz. I dok momčad kod kuće ima stopostotni učinak uključujući i pobjedu nad prvoplasiranom Rijekom, u gostima kao da nastupa neka druga ekipa.

Loše su Međimurci ušli u utakmicu, brzo su domaći imali prednost od 9:4. Ta je prednost održavana većinu seta. No, tada Centrometal povezuje nekoliko poena i dolazi na minus jedan. Kod 21:20 Vincek ne realizira najlakšu loptu nakon servisa Mišure. Domaći sve koriste i dolaze do 25:22.

Drugi set su opet mnogo bolje otvorili igrači Siska i poveli 9:5. Centrometal je to smanjio na 13:11. Tada iz igre izlazi Mišura i ulazi Stanković. Od tog trenutka Centrometala više nema u tom setu. Sisak radi seriju od 12:5 i dolazi do drugog seta.

Konačno je Centrometal imao prednost u trećem setu, poveli su 12:9. Zadnje vodstvo imali su kod 18:17. No previše pogrešaka gostiju i neke sporne sudačke odluke donijele su domaćinu i treći set. Završilo je 25:21. U gostujućoj ekipi jedino su zadovoljili srednjaci Zelenika i Orešković.

Nakon šestog kola Centrometal je na sedmom mjestu na tablici za sedam osvojenih bodova.