Odbojka 09.10.2020. 00:47. Zadnja izmjena: 09.10.2020. 00:48.

Odbojka

SUPERLIGA: Slatka i zaslužena pobjeda Centrometala

OK MARSONIA             0

OKM CENTROMETAL   3

  • Dvorana Viljuš, gledatelja 100
  • Suci: Jurković, Pavičić (oboje Sisak)
  • Marsonia: Grgić, Klaić, Kovačević, Dugandžić, Budim, Ilić, Pejanović, Mandura, Aračić, Popović, Barišić, Boroz, Odobašić, Švaganović (trener Lubina)
  • Centrometal : Vincek, Juras, Zelenika, Orešković, Martinko, Lučić, Vuk, David, Ivan i Hrvoje Novak (trener Siniša Novak)

U trećem kolu Centrometal je gostovao kod Marsonije u Slavonskom Brodu. Međimurci su opravdali ulogu favorita i kući se vratili sa maksimalnom pobjedom.

Odlično su krenuli u utakmicu i poveli 5:1. Povećali su tu prednost na 14:5. Ta razlika od devet poena bez problema je zadržana do kraja seta koji Centrometal dobiva 25:16.

Drugi set krenulo se izjednačeno, Marsonia je vodila 10:8. No uglavnom je sve poravnato i tako do 18:18. Tada domaći bolje odigravaju seriju poena i dolaze do velike prednosti. Imali su 22:19, pa 23:21. Nisu izgurali do kraja. Kad je bilo najbitnije Centrometalovci osvajaju četiri uzastopna poena. Odličan je tada bio servis i blok i sa 25:23 uzimaju i drugi set.

U trećem setu mnogo manje neizvjesnosti, poveli su gosti 8:2. No Brođani se nisu predali i pomalo su smanjivali prednost. Ona je nestala kod 16:16. No brzo je Centrometal otišao na plus tri, ponovno je proradio servis i blok. Utakmica je završila sa 25:21.

Tako nakon tri nepotpuna kola Centrometal ima četiri osvojena boda i nalazi se na četvrtom mjestu na tablici.


U slijedećem kolu Centrometal gostuje kod zagrebačke Mladosti. Mladostaši zbog izolacije nisu igrali zadnje dvije utakmice, no sad bi sve trebalo biti u redu. Jasno da su Zagrepčani veliki favoriti, ali treba pokušati izvući koliko se god može.