Odbojka 18.03.2020. 08:56. Zadnja izmjena: 18.03.2020. 09:00.

Prevencija širenja

Završene sve odbojkaške lige

Sukladno naputcima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a u cilju prevencije širenja COVID-19 virusa i odgovornosti prema ostalima, Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza, na današnjoj je sjednici donio odluku o prekidu svih ligaških natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji te zaključio rang ljestvica klubova prema zatečenom stanju.

  • Kup Hrvatske za muškarce i Kup Snježane Ušić za žene odgađaju se do daljnjega, dok se nastavak natjecanja završnice Prvenstva Hrvatske za sve mlađedobne kategorije također odgađa do daljnjega.

To znači da naslov prvaka Hrvatske kod muškaraca osvaja OK Mladost Ribola Kaštela, a kod žena zagrebačka Mladost. Od međimurskih klubova OK Međimurje Centrometal tako sezonu završava na devetom mjestu u Hrvatskoj.

ŽOK Kaštel sezonu u 1.B ligi skupine sjever za žene završava na četvrtom mjestu u konkurenciji 12 ekipa.

OK Plavi u drugoj državnoj ligi sjever za muške završavaju na šestom mjestu u konkurenciji devet ekipa.

U drugoj ženskoj ligi sjever druga ekipa Kaštela iz Pribislavca završava na trećem mjestu, a Štrigova na osmom mjestu u konkurenciji 14 ekipa.

U trećoj ženskoj ligi OK Nedelišće Elting osvaja naslov prvaka i pravo ulaska u drugu ligu. U istoj ligi djevojke OK Plavi su pete, OK Totovca šeste, a treća ekipa Kaštela je deveta u konkurenciji 11 ekipa.

U 3.B ligi druga ekipa Nedelišće Eltinga je druga, a Totovec II peti.
U trećoj muškoj ligi Centrometal veterani su prvi, druga ekipa Centrometala je druga, a Totovec je peti.