Odbojka 17.10.2018. 14:21. Zadnja izmjena: 17.10.2018. 14:22.

I. i III. liga

ŽOK Kaštel osvojio prvi bod i sigurna pobjeda ŽOK Kaštel Pribislavec II

1.B LIGA ŽENE – 2. KOLO: Kaštelanke osvojile prvi bod

ŽOK Kaštel – OK Karlovac 2:3

Belica - Dvorana OŠ Belica , gledatelja : 100. Suci: Stanojević, Gerić Hudoletnjak (oba Varaždin)

ŽOK Kaštel: Obadić, Herman, Bulović, Varga, Ema, Vnuk, Posavec, Novaković, Budiša, Varga (trener Marko Obadić)

Odlična prva domaća utakmica u 1.B ligi za žene odigrana je u Belici. Odbojkašice Kaštela iz Pribislavca dočekale su ekipu Karlovca. Prvi set pripao je Međimurkama nakon velike borbe 25:21. No Karlovčanke su zaigrale bolje i sa uvjerljivih 25:15 poravnale. Velika borba u trećem setu, na kraju Kaštel uzima set sa 25:23. Četvrti set domaće igračice imale su stalno vodstvo, te su došle do tri meč lopte kod 24:21. I kad je pobjeda bila na domak ruke to su nesretno ispustile i sa 25:27 izgubile taj set. Peti set Karlovac je bio smireniji i sa 15:12 odnio kući dva boda. Domaće je koštao velik broj promašenih servisa. Najbolja u domaćim redovima bila je Darina Novaković. Kaštel je tako osvojio prvi bod u novom rangu natjecanja.

U sljedećem kolu djevojke iz Pribislavca gostuju kod Novog Zagreba.

3. LIGA SJEVER (Ž) – 1. KOLO: Sigurna pobjeda Kaštelanki

OK Vinica - ŽOK Kaštel II 0:3

Ovog vikenda u dvorani Osnovne škole Vinica odigrano je prvo kolo 3. Lige sjever – skupina A između OK Vinica i ŽOK Kaštel Pribislavec II. Prva dva seta mlade Kaštelanke su dobile sigurno i suvereno, dok je tek u trećem setu bilo rezultatske neizvjesnosti do samog kraja. No, odličnom završnicom Kaštelanke preokreću set i pobjeđuju 25:23, odnosno, 3:0 u setovima. Poslije prvog kola i pobjede ,ŽOK Kaštel II u sljedećem kolu očekuje susret sa ŽOK Ivanec II. Sljedeći tjedan počinje sa natjecanjem i ŽOK Kaštel III koji je domaćin ŽOK Ivanec III .

Sljedećeg vikenda započinje i natjecanje u mini i maloj odbojci te će u nedjelju 21.10.2018 ŽOK Kaštel nastupiti na turniru  u Lepoglavi.