Sport 16.08.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

Odbojkašice KOP-a pete u državi

Odbojkašice Kluba odbojke na pijesku-Čakovec (kao županijske prvakinje) bile su sudionice 4. smjene ovogodišnjih Sportskih igara mladih, natjecanja koje je od 6. do 9. kolovoza održano u Splitu. Na završnom natjecanju u odbojci godišta 1994. i mlađih sudjelovalo je čak 18 županijskih pobjednika. U tako jakoj konkurenciji KOP-ovke su završile na diobi 5.-8. mjesta, što je vrlo dobar rezultat. Nakon ždrijeba u dvije skupine igralo se na ispadanje. U prvom susretu KOP-ovke su rezultatom 2:1 nadvisile Gospić i time izborile četvrtfinalni susret sa Gradom Zagrebom. Unatoč vrlo dobroj i borbenoj igri slavile su zasluženo bolje Zagrepčanke rezultatom 2:0, mada su Čakovčanke odlično parirale, pogotovo u drugom setu. Naslov prvakinja osvojile su Osječanke, drugo mjesto osvojila je ekipa Veli Vrh, treće Kaštela, a četvrto Grad Zagreb.
Za KOP Čakovec u Splitu su, pod vodstvom trenera Rajka Kolareka, nastupile i sjajan uspjeh postigle (na fotografiji): Mirna Baksa, Antonija Hajdinjak, Andrea Štefić, Annabella Ciglar, Sara Petak, Sara Šalamon, Tara Turopoljac, Manuela Ivanuša, Zdravka Benko, Klara Novak, Vanna Apostolovski i Iva Bulović.
Druge večeri turnira na terasi restorana Hemingway odrganizirana je zabava za sve natjecatelje i održan izbor za Miss i Mistera 4. smjene igara. Za najljepšu djevojku, odnosno Miss turnira, proglašena je mlada odbojkašica Kluba odbojke na pijesku Čakovec Tara Turopoljac. Organizatorima turnira i domaćinima sve čestitke na sjajno odrađenom poslu, jer u Splitu je sve odrađeno besprijekorno.
Pripremio
Rajko Kolarek

Izvor: 2990