Sport 27.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Osnovana nogometna škola Sloga Čakovec

Protekle subote u dvorani Nogometnog kluba “Sloga“ Čakovec održana je osnivačka skupština Nogometne škole “Sloga” Čakovec. Sjednici je prisustvovalo 66 osoba kao inicijatori. Osnivačkom Skupštinom je do izbora dužnosnika Udruge predsjedao Tihomir Blažeka, za zapisničarku je izabrana Lea Zaspan, a za ovjerovitelje zapisnika Petar Dunjko i Milan Kovač.
Tihomir Blažeka kao predstavnik osnivača Udruge iznio je razloge koji su osnivače doveli na ovu Osnivačku Skupštinu, provedena je rasprava i zaključeno je da postoji potreba za osnivanjem pa je jednoglasno donesena Odluka o osnivanju nogometne škole Sloga Čakovec. Donijeta je i odluka o pokretanju postupka za upis u registar udruga.
Nakon rasprave jednoglasno je donesena Odluka da se usvaja statut nogometne škole “Sloga” Čakovec.
Za članove Izvršnog odbora predloženi su: Vladimir Balent, Sanja Vukina, Predrag Vurušić, Zvonimir Strahija, Roni Pintarić, Danijel Čalopek, Igor Žerjav, Vedran Mikulić, Igor Plevnjak, Kristijan Pečarko, Jurica Rodiger. Nakon provedenog glasovanja jednoglasno su gore navedene osobe izabrane u Izvršni odbor. Za predsjednika Izvršnog odbora Udruge predložen je i glasovanjem izabran Vladimir Balent, za tajnicu Lea Zaspan, a u Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Kristijan Mićanović, Danijel Šajnović i Mario Pevec.
Zlatko Premuš

Izvor: 3061