Ostalo 27.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

6 zlata i 15 medalja na zadnjem kolu KUP-a Hrvatske

Gimnastičari i gimnastičarke GK Marijan Zadravec Macan prisustvovali su u subotu 25. listopada u Zagrebu na III. kolu kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici, a domaćin je bio ZTD Hrvatski Sokol.

 

Ukupno je nastupilo 150-ak natjecatelja/ki i naših 19 gimnastičara postiglo je veoma dobre rezultate. 

 

U kategoriji kadeta „D“ program Paris Posavec zauzeo je 1., David Lovrenčić 2. i Teo Patačko 4. mjesto. Dječaci su također zauzeli odlična mjeta u ukupnom poretku sva 3 kola kupa, gdje je Paris Posavec osvojio 1., David Lovrenčić 2. i Teo Patačko 3. mjesto.

 

U kategoriji juniori „D“ program Fran Krsto Pilić osvojio je 1., Jakov Kovačević 3. i Lovro Carin 4. mjesto. U ukupnom poretku sva 3 kola 1. mjesto zauzeo je Fran Krsto Pilić a 3. mjesto Jakov Kovačević.

 

U kategoriji mlađih kadeta „C“ program 1.mjeto osvojio je Martin Simon, dok je u kategoriji juniora „C“ program Lovro Đud zauzeo 7. mjesto.

 

Kategorija juniori „B“ program Antonio Vuk osvojio je 2. mjesto, David Đuran 3. mjesto a ekipno su osvojili 1. mjesto.

 

 

Gimnastičarke su osvojile sljedeće rezultate:

 

U kategoriji mlađih kadetkinja „C“ program Lea Ružić 1. mjesto, Linda Lepir 3.mjesto, Dora Horvat 12. mjesto, Frida Horvat 23. mjesto, Helena Lazar 29. mjesto i Lana Stupar 31. mjesto. Djevojčice su ekipno zauzele 2. mjesto.

 

Kategorija kadetkinja „C“ program Melania Crleni zauzela je 18. mjesto, Jana Farkaš 21. mjesto i Dolores Lovrenčić 24. mjesto.

 

Iako je konkurencija bila jaka treneri Tatjana Goverdovskaja, Marija Jurak, Marija Zadravec, Matija Novak i Damir Fotak zadovoljni su postignutim rezultatima svojih gimnastičarki i gimnastičara. Sljedeći je korak završnica Kupa Hrvatske koji će se održavati 8. i 9. listopada u Belom Manastiru.

 

Izvor: 3105