Ostalo 05.04.2019. 09:55. Zadnja izmjena: 05.04.2019. 09:56.

Čakovec

Badminton: Odličan nastup seniora i veterana na 1. Saveznom turniru

Nedavno je u Čakovcu Badminton klub Međimurje Čakovec organizirao 1. Savezni turnir za seniore i veterane Hvatskog kupa 2019. Na seniorskom turniru nastupila su 24 igrača i igračice, a među njima i ekipa BK-a Međimurje pod vodstvom trenerice Emilije Talan, dok je u veteranskoj konkurenciji nastupilo 32 igrača i igračica.

Najbolji uspjeh u seniorskoj konkurenciji od članova BK-a Međimurje ostvario je Matija Hranilović osvojivši treće mjesto. Borna Vadlja bio je četvrti, Luka Vlahek peti, Luka Grubić šesti., Ivan Grubić osmi te Filip Bel jedanaesti. U konkurenciji seniorki igračice BK-a Međimurje ostvarile su sljedeće plasmane. Emilija Talan bila je šesta, Ela Trstenjak deveta i Karmela Vadlja deseta. U konkurenciji muških parova pobjedu je ostvario par BK-a Međimurje Luka Vlahek i Matija Hranilović pobjedivši u finalu klubske kolege Bornu Vadlju i Luku Grubića sa 2:0. U konkurenciji ženskih parova pobjedu treće mjesto i brončanu medalju osvojio je par Emilija Talan/Ela Trstenjak.

U konkurenciji veterana +35 Nikola Šoštarić osvojio je srebrnu medalju, dok je u konkurenciji veteranki Jasmina Lučić osvojila brončanu medalju. Ana Marija Horvat bila je četvrta. U konkurenciji muških parova veterana par Danijel Zadravec i Filip Vadlja osvojio je brončanu medalju, dok su u konkurenciji mješovitih parova Nikola Šoštarić i Ana Marija Horvat osvojili brončanu medalju, a par Rajko Bel i Jasmina Lučić četvrto mjesto. U konkurenciji veterana +45 kod muških parova Danijel Zadravec i Filip Vadlja osvojili su srebrnu medalju, dok je u konkurenciji mješovitih parova zlatnu medalju osvojio par Danijel i Bisera Zadravec. U konkurenciji parova veterana +55 pobjedu i zlato ostvario je par BK-a Međimurje Filip Vadlja i Rajko Bel.

Izvor: tg