Ostalo 18.03.2017. 00:21. Zadnja izmjena: 18.03.2017. 00:26.

Tenis

Članovi tenis kluba „Franjo Punčec“ Čakovec spremni za novu natjecateljsku sezonu

Tenis klub „Franjo Punčec“ Čakovec, koji je protekle godine obilježio 90 godina uspješnog rada i djelovanja, koji s pravom nosi ime ponajboljeg hrvatskog i najboljeg međimurskog sportaša 20. stoljeća Franje Punčeca, koji trenutno broji 300 članova svih uzrasnih kategorija, sigurno je jedan od najorganiziranijih i najpoznatijih klubova Hrvatskog teniskog saveza. Ta se je konstataciju potvrdila i nakon „tradicionalne“ konferencije za novinare koju u klubu organiziraju pred početak nove natjecateljske sezone. Na kojoj su predstavnike „sedme sile“ predsjednik i direktor kluba Josip Sabolek i Bojan Ružić, te ponajbolja mlada tenisačica i reprezentativka Hrvatske Antonija Ružić (inače i dvostruka hrvatska karate prvakianja-mladih) upoznali s svim aktivnostima i rezultatima iz protekle 2016. i s realnim planovima u 2017. godini.

Predstavljen je i klupski „Tenis magazin 2017. godine“ s bogatim podacima iz djelovanja kluba svih ovih godina. U klubu su posebno ponosni na rezultate i rad s mladima i sa suradnjom s odgovornima u Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji, a i financijsko poslovanje im je pozitivno. Svih ovih godina na međunarodnim turnirima u Čakovcu je sudjelovao velik broj natjecatelja iz čak 52 države Europe i svijeta, a prošle godine uz natjecatelje, došlo je i preko 1000 posjetitelja iz Hrvatske i svijeta.

U 2016. godini klub je postigao do sada najbolje rezultate u svom dugogodišnjem djelovanju, svi se nadaju da će rezultati biti isto takvi u 2017. godini. Sve je to zahvaljujući brojnim entuzijastima uprave kluba, sponzorima i razumijevanju odgovornih za sport Grada Čakovca i Međimurske županije.