Ostalo 07.01.2020. 08:28.

2020. godina

Donošenje nekoliko važnih odluka u Zajednici sportova Međimurja

Odmah na početku kalendarske – olimpijske 2020. godine u krovnoj sportskoj organizaciji Međimurske županije – Zajednici sportova Međimurja očekuje se donošenje nekoliko važnih odluka.

Prva i najvažnija je ona oko određivanja nosioca kvalitete u seniorskoj i konkurenciji mladih za 2020.godinu.Tim povodom svi su strukovni županijski Savezi i klubovi koji nemaju Saveze dobili raspis s detaljnim obrazloženjima i moraju do 30. siječnja dostaviti u Zajednicu svoj prijedlog o nosiocima kvalitete nakon čega će IO Zajednice donijeti konačna rješenja prema za to određenim kriterijima.

Svi strukovni Savezi i klubovi koji nemaju Saveze moraju također, ovaj puta do 21. siječnja dostaviti u Zajednicu prijedloge za najboljeg sportaša, sportašicu, momčad i ekipu 2019.godine, prijedloge za dodjelu najvišeg županijskog sportskog priznanja „Franjo Punčec“ za životno djelo i godišnje priznanje, prijedloge za priznanja mladim perspektivnim sportašima, te za fair play potez u 2019. godini. Proglašenje najboljih i dodjela priznanja predviđa se u prvoj polovici mjeseca veljače, a konačnu odluku donijet će nakon pristiglih prijedloga IO Zajednice u suradnji s Udrugom sportskih novinara Međimurja.