Ostalo 02.08.2017. 06:52. Zadnja izmjena: 02.08.2017. 07:01.

Serijal

Gimnastika i šah na ljetnim kampovima Svaki tjedan sport jedan

Nakon kampa u streličarstvu i rukometu na pijesku, serijal ljetnih kampova „SVAKI TJEDAN SPORT JEDAN“ u odličnoj organizaciji Zajednice spotova grada Čakovca, a pod pokroviteljstvom Grada Čakovca – prijatelja djece, ušao je u šesti tjedan.

Više od 80 mladih sudjelovalo je na kampu gimnastike u organizaciji Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Čakovec koji se je pod vodstvom trenera Damira Fotaka održao na prostorima „Macanovog doma“. Polaznici su bili podijeljeni u šest grupa, radili su sa šest trenera na šest sprava, na osnovama gimnastike. Fotak je bio vrlo zadovoljan krajnjim učinkom, a neki od mladih ostaju raditi u čakovečkom klubu.  

U 2. osnovnoj školi Čakovec u organizaciji Šahovskog kluba Međimurje Čakovec pod vodstvom  predsjednika kluba Nenada Hajdinjaka radilo je 40 mladih šahista. Radilo se je s dvije grupe mladih, interes je bio velik, Hajdinjak je pozvao sve zainteresirane da se odazovu na besplatnu školu šaha koju čakovečki klub organizira svake srijede i petka u prostorijama kluba na prvom katu prostora čakovečke streljane, Športska 2 od 17 do 18,30 sati.