Ostalo 21.10.2019. 09:42. Zadnja izmjena: 21.10.2019. 09:43.

Sportski petak

Gornja Dubrava: 15. sportski susreti umirovljenika

Članovi Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije okupili su se u Gornjoj Dubravi na tradicionalnim 15. sportskim susretima umirovljenika.

Više od 170 natjecatelja iz udruga Prelog, Ivanovec, Gornji Hrašćan i PU Međimurske provelo je nezaboravno poslijepodne. Uz sjećanje na prošle godine i evociranje uspomena dominirao je smijeh i natjecateljski duh, ali prije svega, dobra zabava. U pet kategorija, streljaštvu, šahu, visećoj kuglani, pikadu i  kartanju bele, umirovljenici su pokazali sportsko umijeće, čvrstu i preciznu ruku i mudrost.

Predsjednik Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije Franjo Bašek, istaknuo je kako su im ovakva druženja najdraža te je zahvalio županu i Međimurskoj županiji koja podržava rad udruga umirovljenika.

Savez svake godine dva puta organizira ovakva i slična druženja, a naše najstarije stanovnike Međimurja rado posjeti i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je na 15. sportskim susretima podijelio nagrade najboljima, te svima poželio zdravlje, sreću i puno prekrasnih trenutaka do slijedećeg susreta.

Najuspješnija ekipa na sportskim susretima je Udruga umirovljenika Prelog, drugo mjesto osvojila je  Udruga umirovljenika Ivanovec dok su trećeplasirani umirovljenici iz Gornjeg Hrašćana.