Ostalo 02.02.2017. 19:00. Zadnja izmjena: 03.02.2017. 07:41.

Turnir u Ljubeščici

Jedanaest medalja streličara Katarine Zrinski

Streličarski klub "Grebengradski streličari" iz Novog Marofa bili su domaćini turnira na kojem je nastupilo oko 130 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske. Iz našeg kluba "Katarina Zrinski" Čakovec nastupilo je 18 streličara koji su ukupno osvojili 11 medalja.

  • U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Mihael Trupković, srebrnu medalju osvaja Vid Muškinja, dok svoju prvu medalju na turniru, brončanu, osvaja Jan Zadravec. Među veteranima brončanu medalju osvojio je Stijepan Oehler.
  • U stilu instinktivni luk kategorije dječaka do 14 godina Karlo Flajšer osvaja zlatnu medalju, a u kategoriji kadeta također zlatnu medalju osvojio je Matej Žerjav. U stilu dugi luk zlatnu medalju osvojio je Ian Paska u kategoriji kadeta dok je Goran Paska među seniorima zauzeo peto mjesto. Među seniorima u stilu složenog luka Nino Branda opet je dobro pucao, ali mu je medalja izmakla za dva kruga, na kraju je zauzeo četvrto mjesto.
  • U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina srebrnu medalju osvojio je Leon Kolarić, a brončanu medalju Ivan Lukas Posavec. U konkurenciji kadeta Jan Miljan zauzeo je peto mjesto. Među seniorima nakon tri mjeseca pauze Krešimir Štrukelj zauzeo je četvrto mjesto, dok je Tihomir Miljan izvrsno pucao i s novim osobnim rekordom zauzeo peto mjesto. Mladen Kodba zauzeo je 11. mjesto dok je Ivan Hajdinjak zauzeo 12. mjesto. Među veteranima Mihael Štebih osvojio je srebrnu medalju, a Božidar Vurušič brončanu medalju.