Ostalo 30.09.2018. 09:42. Zadnja izmjena: 30.09.2018. 09:45.

Tenis klub

Jubilarna 10. Škola tenisa u Donjoj Dubravi

TK Dubravčan je ove sezone održao 10. jubilarnu Školu tenisa čiji su polaznici na kraju odigrali turnire u pet kategorija koji su trajali dva dana.

Prva godina (početnici) - prvo mjesto Marija Brljak, drugo mjesto Bruno Pogorelec, treće Dorotea Horvat. Druga godina – prvo mjesto Morena Habjan, drugo mjesto Nicolas Mačak i treće mjesto Andi Miser. Treća godina – prvo mjesto Miroslav Ćulafić, drugo mjesto Vita Perenc i treće mjesto Leo Klarić. Četvrta godina – prvo mjesto Dino Sović, drugo mjesto Nikša Dolenčić i treće mjesto Fran Kolarić. Peta godina – prvo mjesto Nino Mirić, drugo mjesto Nina Varga i treće mjesto Niko Štefić.

Poslastica turnira bilo je natjecanje parova, roditelja i djece. Nastupalo je osam parova u dvije grupe. U finale su se plasirali Kristijan i Vid Krušelj te Saša i Dino Sović. Krušlji su uspjeli obraniti prošlogodišnji naslov. Za treće mjesto su igrali Mijo i Fran Kolarić te Ivana i Niko Štefić. Štefići su pokazali veću prisebnost i osvojili brončanu medalju. Turnir je prošao u dvodnevnom druženju, bilo je i popratnih sadržaja, a hranu, piće, medalje i nagrade za sve sudionike  osigurao je teniski klub. Na kraju su se svi sudionici zasladili iznenađenjem  povodom 10-te godine škole tenisa. Prigodnom tortom. Školu je vodio Stanko Žinić, a medalje najboljima podijelili su Janja Kovač, predsjednica općinskog Odbora za kulturu, sport i udruge i Kristijan Krušelj, predsjednik TK Dubravčan.