Ostalo 03.03.2019. 08:06. Zadnja izmjena: 03.03.2019. 08:06.

Aton

Karate: Više od 500 natjecatelja na Grand Prixu Međimurja u Nedelišću

U organizaciji Karate kluba Međimurje sportska dvorana ATON nedavno je bila domaćin za 500 karatista i karatistica iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske na Grand Prixu Međimurja. Osim pomoći u organizacijskom dijelu, članovi KK-a Međimurje natjecali su se u katama i borbama.

U kategoriji kata pojedinačno, brončane medalje osvojili su Roko Štefulj (cicibani), Noa Molnar (učenici) i Vedran Štefulj (mlađi kadeti). Mlađi učenici i učenici ekipno su osvojili 2 brončane i 1 srebrnu medalju. Priliku da kroz repasaž dođu do medalja u kategoriji kata imali su Nika Gavez (mlađe učenice), Roko Štefulj i Roko Ciglarić (mlađi učenici), Vito Ciglarić (učenici), Marko Lepoglavec (mlađi kadeti), Raina Špoljarić (učenice),ali im je ovaj puta nedostajalo malo sportske sreće.

U kategoriji borbi zlatne medalje osvojili su Vanja Lesinger (cicibanke) i Dominik Murković (kadeti). Priliku da se bore u finalu imali su i Tara Lesjak (učenice), Luka Salihović (kadeti), i Tibor Kovačić (kadeti), koji naposlijetku osvajaju srebne medalje. Brončane medalje osvojili su Roko Ciglarić (cicibani), Jakov Božanić (mlađi učenici), Mateo Jakopanec (kadeti) i Lovro Rozman (kadeti),dok Raina Špoljarić (učenice) i Hrvoje Patafta (kadeti) gube u repasažnim borbama.

Izvor: ag