Ostalo 14.10.2016. 12:35. Zadnja izmjena: 14.10.2016. 12:38.

Rijeka

Karatistima Globusa sedam zlata na međunarodnom karate turniru 4. Grobničan kup

U nedjelju, 9. listopada u sportskoj dvorani Mavrinci u Rijeci održan je 4. međunarodni karate turnir «4.Grobničan kup». Na turniru je nastupilo 509 natjecatelja iz 38 kluba i dvije države (Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Karatisti Globusa su odličnu formu potvrdili i na ovom natjecanju. Sa osam natjecatelja (od čega 2 duple kategorije te jedna ekipna) osigurali su svih 11 finalnih borbi od čega je osvojeno sedam zlata i četiri srebra. Najuspješnija je bila Elena Kečkeš koja je osvojila zlato u kadetkinjama i juniorkama, a zlatni su još bili Kristian Topličanec, Lovro Farkaš, Teo Kečkeš, Nika Žerjav i Tea Lena Špoljarić. Tea je u klubskom finalu pobijedila Emily Beti koja je osvojila srebro kao i Nikola Topličanec, Teo Kečkeš (koji se uspješno okušao u starijoj konkurenciji kadeta open kategorija) i ekipa učenika u borbama (Nikola Topličanec, Lovro Farkaš i Mateo Ilišinović iz KK 9. Zmaj).

Ovim rezultatima, iako brojčano slabiji, osvojili su 2. mjesto u poretku klubova u borbama i 3. mjesto u ukupnom plasmanu (borbe+kate). Natjecatelje su na turniru vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić.

Ovim putem Karate klub Globus poziva i svu djecu zainteresiranu za karate sport da se uključe u karate školu Karate kluba Globus Čakovec i postanu budući uspješni sportaši. Više informacija o upisima možete naći na njihovoj WEB STRANICI ili putem broja mobitela 091/585-0367.