Ostalo 28.10.2019. 08:17.

Plivanje

Mali plivači vratili se u bazene

Započela je i nova plivačka sezone u malim bazenima. Proteklih dana počeli u bazene su se vratili i plivači Čakovečkog plivačkog kluba, te se 22 natjecatelja našeg Kluba natjecalo u 1. i 2. kolu lige regije IV. Čakovčani su nastupili u svim disciplinama pod vodstvom trenera Gorana Kolarića i Antonia Šanteka. ČPK  su predstavljali:  Tin Furdi, Sven Furdi, Fran Kovačec, Matija Tropša, Borna Bičak, Roko Radek, Mario Beliga, Emil Goričanec, David Kolarić,Martin Golub, Oleg Jeđut, Ema Medved, Gloria Požgaj, Anja Tušek, Dora Horvat, Marta Horvat, Vida Kolarić, Hanna Mesarić, Lucija Trupković, Meri Furdi, Sara Puklavec i Lana Pintarić. 

Svima je to bilo prvo natjecanje u novoj sezoni u 25 metarskom bazenu, te odlična prilika za provjeru stanja plivača za vrijeme punog treninga. 
- Već sada su neki isplivali limite za nastup na državnom prvenstvu sve to govori da smo dobro odradili pripremni period. Nije isto plivati u 50 metarskom i dvostruko manjem bazenu, za takvu promjenu treba vremena, ali naši plivači su se odlično i brzo adaptirali. Sad se od njih očekuje daljnje poboljšanje i još bolji rezultati, rekao je nakon nastupa u Sisku trener i predsjednik Kluba G. Kolarić.