Ostalo 13.10.2018. 08:45. Zadnja izmjena: 13.10.2018. 08:51.

Rekreativne igre

Mališani u Palovcu obilježili Europski tjedan sporta

Rekreativnim igrama polaznici Dječjeg vrtića Potočnica Mala Subotica, i ove su se godine uključili u obilježavanje Europskog tjedna sporta. Igre su, 11. put za redom, zajednički organizirali Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica i Dječji vrtić Potočnica. Polaznici male, srednje i predškolske skupine natjecali su se u tri discipline prilagođene njihovom uzrastu.

  • Među polaznicima male grupe (24 natjecatelja), prvo mjesto u gađanju čunjeva osvojio je Jan Obadić, drugo Frano Lacković, a treće Andrija Drk. Gumi košarku najbolje je gađao Viktor Švenda, drugi je bio Ivan Dodlek, a treći opet Andrija Drk. U gađanju gola najbolja je bila Tesa Tizaj, drugi je bio Ilan Horvat, dok je Simon Puklek osvojio treće mjesto.
  • Među polaznicima srednje grupe (26 natjecatelja) u gađanju čunjeva prvo mjesto osvojio je Armin Tomašić, drugi je bio Marin Višnjić, a treći Karlo Piknjač. U gumi košarci pobijedio Erik Oršoš, drugi je bio Karlo Piknjač, a treći Deo Drvenkar. U  gađanju gola prvo mjesto osvojio je Dorian Tizaj, drugo Karlo Gavez, a treće Borna Kodba.
  • Kod predškolaca je nastupilo 27 natjecatelja, a najbolji u gađanju čunjeva bio je Leo Marčec, drugo mjesto osvojio je Ian Herman, a treće Ivan Zadravec. U gumi košarci najbolji je bio Lukas Mihinjač, Florian Halić je bio drugi, a Dorian Oršoš treći. Prvo mjesto u gađanju gola osvojila je Sara Žulić, drugo Roko Pavlic, a treće Ivan Zadravec.
  • Nakon mališana na borilište su izašle i  djelatnice vrtića (9 natjecateljica) koje su se natjecale u gađanju gola, a prvo mjesto osvojila je Lana Galić, druga je bila Anita Brnadić, dok je Dragica Ignac bila treća.

Svi oni nagrađeni su medaljama koje je osigurala USR Sport za sve Mala Subotica.