Ostalo 04.08.2017. 23:30. Zadnja izmjena: 04.08.2017. 23:31.

Mladi plivači Čakovečkog plivačkog kluba još jednom odlični

U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine na kojem su se mladi plivači Čakovečkog plivačkog kluba još su se jednom iskazali. U četiri dana koliko je prvenstvo trajalo posebno se istaknula KAJA SABOL - osvojila je četiri medalje, a i ostali mladi Čakovčani iskazali su se postigavši dobre i evidentne rezultate. Kaja Sabol je odličnim rezultatom na 200 metara leđno uzela tri medalje, isplivano vrijeme 2:24,94 je drugo najbolje vrijeme u konkurenciji mlađih juniora, a taj joj je rezultat donio i srebro u kategoriji juniora i broncu u kategoriji mlađih seniora. Osvojila je i u disciplini 100 metara leđno mlađih juniorki odlično 3. mjesto s vremenom 1:7,46 i time na najbolji način zaokružila svoj nastup.

Osim nje boje ČPK-a branili su i Antonio Šantek, Tin Furdi, Vinko Stunković, Adam Šinjori, Ema Medved i Hannah Ereiz, a ekipu je kao i uvijek uspješno vodio trener i predsjednik kluba Goran Kolarić. - U posljednje vrijeme naši plivači se redovito vračaju s medaljama s svih važnih natjecanja. Drago mi je i zbog samih plivača koji vide da svi oni treninzi i sva odricanja nisu bila uzaludna, rekao je Kolarić.

Na prvenstvu Hrvatske dobnih skupina nastupilo je 312 plivača i plivačica iz 30 hrvatskih klubova, svi oni prethodno su morali isplivati određene norme HPS-a da bi mogli nastupiti. Slijedi nastup na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u Đakovu.