Ostalo 15.12.2019. 09:09. Zadnja izmjena: 15.12.2019. 09:09.

Čakovečki plivački klub

Mladi plivači i u Sisku nastavili žetvu medalja

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba, ovaj put najmlađi, nastavljaju s žetvom medalja. Na mitingu u Sisku -  Sisak mali „Memorijal Marijan Vasilj“ u konkurenciji 436 plivača i plivačica s 16 klubova Bosne i Hercegovine i Hrvatske mladi Čakovčani osvojili su četiri medalje. Mario Beliga osvojio je srebro u disciplini 100 metara leptir i vrlo dobro 4. mjesto u disciplini 100 metara mješovito, Freda-Marie Hurley je osvojila broncu u disciplini 50 metara leptir, Viktor Dodlek broncu u disciplini 50 metara leptir te vrlo dobro 5.mjesto u disciplini 50 metara slobodno, a Martin Golub broncu u disciplini 50 metara leđno i 8. mjesto u disciplini 100 metar mješovito.

Pod vodstvom trenera Antonia Šanteka nastupili su još i postigli svoja najbolja vremena: Lana Pintarić, Oleg Jeđud, Emil Gopričanec, David Kolarić i Asija Trstenjak. 

Do kraja godine Čakovčanima preostaje nastup na još nekoliko jakih natjecanja, a subotu prije Božića plivat će i na čakovečkim bazenima na tradicionalnom „Memorijalu Anto Dragić“ koji se organzira u spomen na prerano preminulog prvog predsjednika i osnivača Kluba.