Ostalo 28.11.2019. 08:19. Zadnja izmjena: 28.11.2019. 08:20.

Hrvatski motociklistički savez

Moto klub Metalni racing team iz Goričana viceprvak Hrvatske u moto ubrzanju

Moto klub Metalni racing team iz Goričana viceprvak je Hrvatske u moto ubrzanju, sportskoj disciplini pri Hrvatskom motociklističkom savezu. Nagradu su primili članovi kluba s predsjednikom Markom Horvatom na svečanoj dodjeli nagrada prvenstva Hrvatske u pojedinačnoj, klupskoj i timskoj konkurenciji za 2019. godini koja je održana u Slavonskom Brodu u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i Moto kluba BROD.

Goričanski moto klub uz titulu viceprvaka Hrvatske ima i prvaka države Kristijana Šnura (klasa serije Open), dva viceprvaka Marko Horvat – Metalni (klasa pro Open) i Dragan Duvančić (klasa pro 600) te jedno treće mjesto koje je osvojio Daniel Posavec (klasa serija 600).

Moto klub Metalni Racing Team primio je i nagradu Hrvatskog motociklističkog saveza za najbolje organizirani klub, na što su iznimno ponosni. Uz dodjelu nagrada, svečanost je bila prilika za prijateljsko druženje klubova koji su „žarili i palili“ pistama diljem Hrvatske, ali i za pripreme povodom nove natjecateljske godine.