Ostalo 15.04.2017. 10:33. Zadnja izmjena: 15.04.2017. 10:46.

Delegati usvojili izvješća

Održana redovna Skupština Zajednice sportova Grada Čakovca

Održana je redovna Skupština Zajednice sportova Grada Čakovca (predsjedao Bojan Ružić) na kojoj su delegati usvojili sva izvješća za proteklu 2016. godinu, te program rada s financijskim pokazateljima za 2017. godinu. S zadovoljstvom, je konstatirano da je Grad Čakovec izvršio sve obaveze iz 2016. godine prema Zajednici. Gradonačelnik Stjepan Kovač koji je prisustvovao Skupštini pohvalio je rad i suradnju grada s Zajednicom, obećao je i daljnju pomoć i još bolju suradnju tijekom 2017. godine. Preko računa Zajednice transferirana su i isplaćivana sredstva za sport mjesnim odborima, a 2016. godinu Zajednica je zaključila s viškom prihoda nad rashodima u iznosu od 16.485 kuna.

Od ostalih aktivnosti u protekloj godini spomenuta je i odlična organizacija tradicionalne akcije Zajednice – provođenje ljetnih sportskih kampova, te, uz pomoć HOO-a nabava još jednog kombi vozila za potrebe prijevoza sportaša. Osim toga, zaposlen je profesionalni tajnik Zajednice, odlično je organizirana tradicionalna akcija Zajednice – izbor najboljih sportaša i momčadi Čakovca. Predsjednik Zajednice Bojan Ružić predstavio je delegatima i plan i program s financijskim pokazateljima za 2017. godinu.

Za novog člana IO-a Zajednice imenovana predsjednica Košarkaškog kluba Međimurje Sandra Žbulj, da je novi član Nadzornog odbora Zajednice Dejan Slukić iz Karate kluba Globus Čakovec, te da su u punopravno članstvo Zajednice primljeni Karate klub Mabuni i Društvo sportske rekreacije Čaki.