Ostalo 27.08.2017. 08:28. Zadnja izmjena: 27.08.2017. 08:28.

Svaki tjedan sport jedan

Održani sportski kampovi plivanja i stolnog tenisa

Serijal ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ koji se već trinaestu godinu uspješno provodi u organizaciji Zajednice sportova grada Čakovca, pod pokroviteljstvom Grada Čakovca, ulazi u završnu fazu. Pretposljednji tjedan održani su kampovi iz plivanja i stolnog tenisa, zanimanje je i dalje veliko.

Kampu plivanja kojeg provodi Gradski plivački klub Međimurja prisustvovalo je stotinjak mladih, a voditeljica istog Iva Trupković bila je više nego zadovoljna. - S mladima je radilo čak sedam trenera, bili su podijeljeni u više grupa, posebno se je radilo s neplivačima, a s onima koji plivaju radilo se je ovisno o njihovom znanju. Sigurno će se mnogi od prisutnih odlučiti u buduće baviti ovim korisnim bazičnim sportom, rekla je.

Paralelno s plivačkim organiziran je i kamp iz stolnog tenisa u stolnoteniskom centru Mihovljan u organizaciji Stolnoteniskog kluba Mihovljan. Kampu je prisustvovalo pedesetak mladih, dječaka i djevojčica, voditeljica kampa Ivana Nikolić kazala je: - Zainteresirali smo sudionike kampa za igranje stolnog tenisa, a među njima bilo je mnogo njih koji vole ili će zavoljeti ovaj sve popularniji sport i kojim će se njime u buduće aktivno baviti.