Ostalo 07.06.2016. 11:59. Zadnja izmjena: 07.06.2016. 12:03.

4. i 5. lipnja

Otvoreno prvenstvo Preloga u tenisu za najmlađe

U organizaciji Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske u  subotu i nedjelju, 4. i 5. lipnja na terenima Teniskog kluba Prelog održano je Otvoreno prvenstvo Preloga za igrače do 8 i  do 10 godina. Sudjelovalo je ukupno 42 igračica i igrača iz Varaždina, Čakovca, Koprivnice, Đurđevca, Virovitice, Zlatara te Preloga.

U kategoriji do 8 godina, koja je ujedno bila i najbrojnija, najuspješniji su bili Lara Likić (TK Varteks), Jan Šijak (TK Koprivnica), Leon Šarić (TK Franjo Punčec Čakovec) te Damijan Galjer (TK Đurđevac). U kategoriji dječaka do 10 godina 1. mjesto osvojio je Tomo Vertuš (TK Varteks Varaždin) 2. mjesto Karlo Cindrić iz istog kluba, a treće Tin Stunja (TK Koprivnica).

Kod djevojčica do 10 godina najbolja je bila Sarah Lacković (TK Varteks Varaždin) ispred  Lucije Vidović (TK Franjo Punčec Čakovec) dok je 3. mjesto pripalo Lori Rajčević (TK Varteks Varaždin). Na turniru je sudjelovalo i šestero domaćih natjecatelja: Tamara Balent, Juraj Horvat, Benjamin Kovačić, Dea Vidović, Mislav Naranđa i Vida Vlahek. Za pojedine je to ujedno bio prvi nastup na nekom teniskom natjecanju. Za najbolje je organizator osigurao pokale, a svi natjecatelji primili su medalje.