Ostalo 25.10.2018. 09:37. Zadnja izmjena: 25.10.2018. 09:38.

Kutina

Pet medalja Streličarskom klubu Katarina Zrinski Čakovec na turniru u Kutini

Streličarski klub Koros iz Kutine nedavno je bio domaćin turniru koji se u kvalifikacijskom dijelu boduje kao Streličarska liga klubova za ekipe i kao Streličarski kup za pojedince, a na kojem je nastupilo stotinjak streličara iz BiH i Hrvatske.

Na turniru je nastupilo i deset članova Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec, osvojivši pet medalja – 3 zlata i 2 bronce. U kategoriji kadeta zlatne medalje su osvajali Štefan Granatir u stilu složenog luka, Jan Miljan u stilu goli luk te Ian Paska u stilu dugi luk. Među seniorkama brončanu medalju je osvojila Mija Mance u stilu goli luk te Sanela Kovačić u stilu olimpijski luk.

Na Hrvatskom kupu streličari SK-a Katarine Zrinski Čakovec su osvojili sljedeće pozicije: olimpijski luk – Krešimir Štrukelj 7. mjesto, Karlo Cilar 8. mjesto, Mihael Štebih 12. mjesto i Tin Makitan 14. mjesto. Među streličarima složenog luka Štefan Granatir bio je deveti, dok je Nino Branda bio 15.

U sistemu natjecanja za Hrvatsku streličarsku ligu klubova nastupile su tri ekipe SK-a Katarine Zrinski Čakovec, zauzevši treće, peto i osmo mjesto.

Izvor: