Ostalo 23.06.2019. 12:55. Zadnja izmjena: 23.06.2019. 12:55.

Turnir u Čakovcu

Početnici pokazali zavidno znanje badmintona

U dvorani II. osnovne škole Čakovec nedavno je odigran posljednji, treći turnir Međimurske badmintonske lige 2019. za početnike dječake i djevojčice. U konkurenciji početnika svoju prvu pobjedu ostvario je Gabrijel Hlebec   pobijedivši u finalu Denisa Horvata, dok je treće mjesto osvojio Mateo Petar Sabolić. Ukupnu pobjedu u MBL-u prije posljednjeg turnira osigurao je Vito Panić, koji je u Čakovcu osvojio četvrto mjesto.Peto mjesto osvojio je Luka Krznarić, koji je bio bolji od Janka Hajdarovića, dok je sedmo mjesto osvojio Fran Dobranić.

Konačni poredak: 1. Vito Panić, 2. Gabrijel Hlebec, 3. Denis Horvat, 4. Mateo Petar Sabolić, 5. Janko Hajdarović, 6. Luka Krznarić, 7. Borna Šarić, 8. Fran Dobranić.

U konkurenciji početnica djevojčica svoju drugu pobjedu ostvarila je Franka Mikulić, pobijedivši u finalu Janu Radojčić te je tom pobjedom ostvarila i ukupnu pobjedu u ligi. Treće mjesto osvojila je Vita Mikulić, koja je u borbi za brončano odličje bila bolja od Dore Takač, dok je peto mjesto osvojila Marija Turk svladavši Nelu Jošt.

Konačni poredak: 1. Franka Mikulić, 2. Jana Radojčić, 3. Vita Mikulić, 4. Dora Takač, 5. Marija Turk, 6. Nela Jošt, 7. Lara Serdarević, 8. Nina Baksa.

Na svečanosti proglašenja prvoplasiranima u obje konkurencije uručene su medalje i pokloni Kluba, prvacima  prijelazni pehari, a ostalim diplome i nagrade Kluba, koje im je uručio voditelj MBL-a Tomislav Grubić, javljaju nam iz Badminton kluba Međimurje Čakovec.