Ostalo 24.10.2020. 21:27. Zadnja izmjena: 24.10.2020. 21:27.

Na kuglani

POJEDINAČNO PRVENSTVO REGIJE SJEVER: Bruno Halabarec na državnoj završnici

Protekla dva vikenda na kuglanama u Varaždinu i Bjelovaru odigrano je pojedinačno prvenstvo Regije sjever (6 županija) za juniore na kojemu su nastupila i dva juniora čakovečkog Željezničara.

S ujednačena 2 nastupa Bruno Halabarec je na kraju nesretno zauzeo 4. mjesto, a nesretno zbog toga što je imao jednaki rezultat kao i brončani, 1021 čunj. U slučaju izjednačenih rezultata kao dodatni kriterij gleda se rezultat u čišćenje, a tu je Bruno bio za jedan jedini čunj slabiji i tako ostao bez pokala. Za utjehu mu može poslužiti činjenica da se ovim plasmanom već drugu godinu za redom plasirao na završnicu prvenstva Hrvatske koja se održava sredinom prosinca u Zagrebu. Na prvenstvu je nastupio i Manuel Korent koji je zbog odsutnosti iz Hrvatske tek nedavno počeo treninzima pa se od njega nije očekivao veliki rezultat. Prvenstvo je sa srušenih 930 čunjeva završio na devetom mjestu.

Treba istači još jednu bitnu činjenicu, a to je da će čakovečki Željezničar na državnoj završnici imati 2 predstavnika jer njegov član Luka Požega je prošlogodišnji prvak Hrvatske i zbog toga ima pravo direktnog ulaska u završnicu.

Izvor: ac