Ostalo 19.08.2017. 09:27. Zadnja izmjena: 19.08.2017. 09:30.

Tenis klub Franjo Punčec

„Punčec open“ za seniore i seniorke od 23. - 27. kolovoza

Nakon što su tijekom godine odlično organizirali dva iz kalendarom predviđena turnira Tennis Europe – Croatia cup do 12 godina starosti i Marin Šuica junior open do 16 godina starosti, od 23. - 27. kolovoza Tenis klub Franjo Punčec Čakovec organizator je još jednog tradicionalnog turnira „Punčec open“ za seniore i seniorke, nagradnog fonda 25.000 kuna.

- Turnir se održava od 1993. godine i uvršten je u kalendar Hrvatskog teniskog saveza, brojem igrača i igračica spada među najznačajnije hrvatske teniske turnira, ove godine očekujemo nastup preko 100 igrača i igračica. Očekuje se nastup svih najboljih hrvatskih igrača i igračica, izuzev Čilića, Karlovića, i Čorića, a svoj nastup najavilo je i nekoliko igrača i igračica iz susjednih zemalja, rekao nam je direktor čakovečkog kluba Bojan Ružić. - Predviđamo organizirati i još neke aktivnosti. S Rotary klubom Čakovec u subotu 26. kolovoza humanitarni turnir rekreativnih parova s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu komunikatora za osobe s komunikacijskim teškoćama u Dnevnom boravku djece s teškoćama dr. Antun Bogdan u Čakovcu, u nedjelju prijepodne Kids day, a prije toga u petak 25. kolovoza Tennis garden party, najavio je Ružić.

Čakovečki klub ovaj turnir organizira u spomen na svog najpoznatijeg člana po kojem nosi ime - ponajboljeg hrvatskog i najboljeg međimurskog sportaša 20. stoljeća Franju Punčeca.