Ostalo 10.05.2019. 09:52. Zadnja izmjena: 10.05.2019. 09:56.

1. svibnja

Ribičko natjecanje branitelja u Podturnu: Domaćin odnio pobjedu

U organizaciji Podružnice Međimurske županije i Ogranka Podturen-Dekanovec, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH i pod pokroviteljstvom Općine Podturen u srijedu, 1. svibnja, u Podturnu je održano 20. ribičko natjecanje branitelja Međimurske županije, na kojem su nastupile 24 ekipe. 

Najbolje pojedinačne rezultate u sektoru A postigli su Ivan Lehkec (Belica), Mladen Tkalec (Podturen-Dekanovec) i Zlatko Turk (Čakovec). U sektoru B, prvo mjeto pripalo je Darku Oreškom (Mursko Središće), drugi je bio Stjepan Ovčar (Podturen-Dekanovec), a treći Alojz Fleten iz Zajednice udruga HVIDR-e Međimurske županije. Najbolji ulov u sektoru C imao je Dragutin Čeh (Belica), drugi je bio Ivica Vidović (Podturen-Dekanovec, a treći Ivica Vugrinec (ZU HVIDR-a MŽ).

U ekipnom poretku prvo mjesto osvojio je domaćin, Ogranak Podturen-Dekanovec, drugo Donja Dubrava,  a treće ZU HVIDR-a Međimurske županije. 

Pobjednicima su pehare podijelili načelnik Općine Podturen Perica Hajdarović, predsjednik Ogranka Podturen-Dekanovec Antun Kukovec te tajnik i predsjednik Podružnice Međimurske županije Dražen Tkalec i Stjepan Horvat.  Natjecanje je održano povodom Dana Međimurske županije, Međunarodnog praznika rada i 24. obljetnice VRO Bljesak.