Ostalo 23.05.2018. 13:41. Zadnja izmjena: 23.05.2018. 13:41.

Najboljima medalje i priznanja

SERIJAL "ŠPORTKO": Trčanje djece i roditelja

Zajedničkim trčanjem djece i roditelja na terenima uz Gradske bazene 'Marija Ružić' završena je posljednja, sedma subota tradicionalnog serijala ŠPORTKO, odličnog organizatora Udruge za sport djece i mladeži. Serijal se održava već 13. godinu, 2006. godine proglašen je najbolje osmišljenim, sportskim programom za djecu u Hrvatskoj. Ovogodišnji Športko kroz sedam subota pohodilo je 100-tinjak djece i njihovih roditelja, a posljednju subotu i cijeli serijal tajnica Udruge Tea Kolarić kratko je prokomentirala:

- I djeca i roditelji su se prvo dobro zagrijali, a nakon toga trčali. Bez obzira na plasman, najvažnije je da su aktivno proveli prijepodne i pritom se dobro zabavili. Interes za serijal i ove je godine bio velik, djeca su se upoznala s osnovama gimnastike, atletike, tenisa, plivanja, vozila su bicikle, vježbala s lopticama i na kraju trčala s roditeljima. Točka na i serijala biti će na čakovečkom Trgu Republike u subotu, 26. svibnja u 11 sati kada će se u sklopu obilježavanja Dana Grada Čakovca najboljima podijeliti medalje i priznanja.

• Rezultati - mama, tata trčimo zajedno: djeca do 4 godine: Ena Grošević, Rino Horvat, Ivana Subotić; djeca do 5 godina: David Gavez, Mihael Martinec, Ervin Pertlik; djeca do 7 godina: Toni Novaković-Toplek, Marin Trupković, Roko Bogdan; djeca do 4 godine i jedan roditelj: Viktor Barić i tata Hrvoje, Rino Horvat i tata Matija, Ena Grošević i mama Andreja; djeca do 5 godina i jedan roditelj: David Gavez i tata Simon, Mihael Martinec i mama Maja, Ervin Pertlik i mama Ines; djeca do 7 godina i jedan roditelj: Toni Novaković-Toplek i tata Zlatko, Ilija Pintarić i tata Dario, Jakov Tarandek i mama Andreja; djeca do 4 godine i oba roditelja: Rino Horvat, Tea i Matija, Marko Pevec, Vesna i Miro, Mila Pintarić, Lana i Dario; djeca do 5 godina i oba roditelja: Ervin Pertlik, Ines i Goran, te David Gavez, Maja i Simon dijele prvo mjesto, Jan Goričanec, Petra i Hrvoje; djeca do 7 godina i oba roditelja: Toni Novaković-Toplek, Marina i Zlatko, Evan Pertlik, Ines i Goran, Samuel Horvat, Bojana i Marko; utrka roditelja: Mayrina Novaković-Toplek i Zlatko Toplek, Marina i Vlado Ninić, Lea i Saša Doring.