Ostalo 14.05.2020. 15:16. Zadnja izmjena: 14.05.2020. 15:16.

Sport

Sportaši počinju s treninzima

Odluku Stožera civilne zaštite da se može početi s treninzima sportaši su s oduševljenjem dočekali, posebno oni koji treniraju na otvorenim terenima.

Nogometaši treće ligaša Poleta Sveti Martin na Muri i Rudara Mursko Središće već su odradili prve treninge, a u čakovečkom drugoligašu Međimurju na rasporedu je zajednički dogovor igrača, struke i uprave kako dalje... Uskoro počinju trenirati svi uzrasti Nogometne škole Međimurje Čakovec.

S treninzima su počeli i u Tenis klubu Franjo Punčec Čakovec. Najprije je trenirati počela jedna od najboljih europskih mladih igračica Antonija Ružić. Dogovoreni su i novi termini organizacije dva turnira iz kalendara Europske teniske federacije – Croatia cup do 12 godina od 22.- 29. kolovoza te turnir Marin Šuica junior open od 29. kolovoza do 5. rujna.

Gimnastičari s treninzima počinju uskoro u NGC-u Aton što najviše veseli brojne mlade klupske nade, ali i one ponajbolje u Hrvatskoj Filipa Udea i Tijanu Korent.

Plivači za sada treniraju vani, čekaju dozvolu odgovornih kada će moći u bazen. Formu hvataju i odbojkašice na pijesku, strijelci Zelenbora Brezje počinju s treninzima kao i rukometaši Čakovca.