Ostalo 04.08.2017. 11:21. Zadnja izmjena: 04.08.2017. 11:22.

Tenis klub Franjo Punčec

Stotinjak djece na kampu tenisa

Ni velike vrućine nisu spriječile stotinjak mladih da prisustvuju kampu tenisa koji je odlično organizirao Tenis klub Franjo Punčec Čakovec. S mladima je radilo 8 trenera te je rukovodilac kampa Bojan Ružić bio je izuzetno zadovoljan krajnjim učinkom kampa.

Mladi su pokazali zavidno znanje, porastao je i interes za tenis koji u Čakovcu ima dugu tradiciju. Naš klub je jedan od najbolje organiziranih u Hrvatskoj i zbog njegovih brojnih članova ne treba sumnjati u budućnost. Nadam se da će između stotinjak polaznika kampa naš klub dobiti još novih članova.Bojan Ružić

 

Zbog velikih vrućina sudionicima kampa osigurane su dovoljne količine osvježavajućih pića, mladi su naučili osnove tenisa, pripremljene su im različite igre i na taj način im je još više približen ovaj sport. I ovaj se je puta pokazalo da je akcija i organizacija sportskih kampova tijekom ljetnih praznika pala na plodno tlo, a organizatori u Zajednici sportova grada Čakovca izuzetno su zadovoljni dosadašnjim učinkom i nadaju se, do kraja akcije, početkom rujna postići nove rekorde. Pokrovitelj cijele akcije je Grad Čakovec.