Ostalo 08.12.2019. 09:12. Zadnja izmjena: 08.12.2019. 09:12.

Mala Subotica

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec: Ponovo nanizali medalje

Streličarski klub „Katarina Zrinski“ Čakovec bio je organizator tradicionalnog dvoranskog turnira u Maloj Subotici. Na ovom međunarodnom turniru je sudjelovalo je oko 90 streličara iz Slovenije i Hrvatske. Domaćini su nastupili s 15 natjecatelja i osvojili 11 medalja.

  • U stilu goli luk Jan Miljan je u kategoriji kadeta osvojio srebrnu medalju. U stilu složenog luka također među kadetima Štefan Granatir je osvojio brončanu medalju, dok je u stilu dugi luk Ian Paska kao kadet osvojio zlatnu medalju. 
  • U stilu instiktivni luk među dječacima do 14 godina Jakov Biškup osvojio je zlatnu medalju. U kategoriji djevojčica do 14 godina Marta Galina također je osvojila zlatnu medalju. U kategoriji kadeta Ilija Biškup osvojio je zlatnu medalju a Fran Šoštarić osvaja srebrnu medalju. U kategoriji seniora Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju. 
  • U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina puno ozbiljnije ovaj puta pucao je Teo Štrukelj i osvojio brončanu medalju. Matija Talaš zauzeo je četvrto mjesto a Vid Muškinja zauzima peto mjesto.
  • U kategoriji do 14 godina Leon Kolarić osvojio je zlatnu medalju. Među seniorkama jako dobro pucala je Mija Mance što se posebno vidjelo u drugoj seriji i na kraju uspjela osvojiti brončanu medalju. Među seniorima naši dečki ovaj puta nisu baš briljirali, već su bili dobri domaćini i zauzeli slijedeće pozicije, Karlo Cilar peto mjesto, Tihomir Miljan šesto mjesto i Mladen Kodba sedmo mjesto, javljaju iz Kluba.