Ostalo 06.05.2017. 07:39. Zadnja izmjena: 06.05.2017. 07:42.

Novoizgrađeno

Svečano otvoren Centar za sport i rekreaciju u Štrigovi

Prigodnom svečanošću u Štrigovi je otvoren prekrasan novoizgrađeni Centar za sport i rekreaciju koji je posebno razveselio nogometaše jer konačno dobivaju prekrasne klupske prostorije kakve i zaslužuju. U programu proslave premijerno je prikazan film 'Otkrivamo Hrvatsku - Štrigova', nakon koje je odigrana revijalna utakmica veterana NK-a Sloge Štrigova i NK-a Ljutomer. U prigodnom govoru predsjednik NK-a Sloge iz Štrigove Boris Novak je naglasio:

- Punih 19 godina čekali smo da napokon možemo otvoriti ovaj sportski objekt. Kad se urušila škola u Štrigovi, dali smo naše svlačionice, nogometni teren i prateće parcele za potrebe općine, odnosno da se sagradi nova škola. Iako su nas zbog toga mnogi blatili, dugoročno se ispostavilo da je to bio pravi put. Danas na ovom mjestu imamo jedan lijepi sportski centar.

Nakon službenog dijela slijedilo je druženje uzvanika, gostiju prijatelja kluba uz besplatni bograč i meso s roštilja i uz svirku grupe Noćna smjena. Odigrana je i prvenstvena utakmica između NK Sloga Štrigova i NK Mladost Palinovec koja je završila pobjedom domaćina te je slavlje u odličnoj atmosferi trajalo dugo u noć.