Ostalo 28.03.2019. 08:18. Zadnja izmjena: 28.03.2019. 08:21.

Tenisom na terenima kluba Franjo Punčec započeo serijal Športko

Po lijepom i sunčanom vremenu na terenima Tenis kluba Franjo Punčec Čakovec počela je tradicionalna, sada već 14.po redu akcija Udruge za sport djece i mladeži – serijal Športko.

Prva od sedam subota kao i ranijih godina bila je posvećena tenisu. Na igralištima čakovečkog kluba okupilo se je 130 mladih. Treneri čakovečkog kluba upoznali su ih s osnovama tenisa i svi su na kraju bili zadovoljni. Tajnica Udruge Tea Kolarić je rekla da je Športko namijenjen djeci vrtićke dobi kako bi se im osuvremenila i osigurala kvalitetna provedba tjelesne aktivnosti kao važnog čimbenika održavanja psihofizičke ravnoteže.

- Najmlađe upoznajemo s sportom, pomažemo i roditeljima pri otkrivanju koji sport mališanima najviše odgovara da bi se kasnije mogli odlučiti kojim će se sportom baviti., naglasila je.

U idućih šest subota najmlađi će se upoznati s atletikom, gimnastikom, plivanjem, voziti će po Perivoju Zrinski bicikle, vježbati s lopticama i na kraju trčati zajedno s roditeljima. Završnica je predviđena za Dan Grada Čakovca  kada će se na zajedničkom druženju podijeliti medalje i priznanja.