Ostalo 11.01.2017. 19:38. Zadnja izmjena: 12.01.2017. 07:19.

Prijem sportaša

Tko su najsportaši Grada Murskog Središća?

U četvrtak 29. prosinca, na isteku još jedne kalendarske godine, dodijeljene su nagrade Grada Murskog Središća sportašima koji su u 2016. godini postigli u svojim sportskim  aktivnostima najzapaženije rezultate. U pojedinačnoj kategoriji naj-sportašicom Grada Murskog Središća proglašena je Marijana Mutak, članica Sportskog ribolovnog društva "Mura" Mursko Središće, za izvanredne uspjehe na ribolovnim svjetskim i hrvatskim nacionalnim natjecanjima. Marijana je osvojila 2. mjesto na prvenstvu Hrvatske 2016. u kategoriji "mladež U-20", bila reprezezentativkom Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Portugalu u kategoriji "mladež U-18" i uvrštena je u reprezentaciju Hrvatske za svjetsko prvenstvo 2017. godine

U ekipnoj konkurenciji, sportskom naj-ekipom Grada Murskog Središća proglašena je I. ekipa Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" Mursko Središće za izvanredne uspjehe na međimurskim i nacionalnim festivalima sportske rekreacije. Središćanske su rekreativke osvojile prošle godine 1. mjesto na Hrvatskom festivalu sportske rekreacije u Vukovaru, 2. mjesto na Festivalu sportske rekreacije u Mačkovcu, a na dvadeset i jednom zavičajnom festivalu sportske rekreacije plasirale su se uvijek među tri najbolje ekipe.

Nagrade je naj-sportašicama uručio Dražen Srpak, gradonačelnik, koji je uz prijem za naj-sportšice priredio istovremeno i prijem za predstavnike klubova i udruga, vrtića i škole, te pojedince koji su ostvarili izvanredne rezultate u različitim znanstvenim, sportskim, društvenim i inim aktivnostima i natjecanjima i tako najviše doprinjeli promociji i ugledu Grada Murskog Središća.