Ostalo 03.11.2019. 08:42. Zadnja izmjena: 03.11.2019. 08:42.

Badminton

Tri naslova pobjednika Kupa BK-u Međimurje

U Čakovcu su održani turniri zadnjeg, 4. kola za mlađe kadete (u13) i mlađe juniore (u17), te kadete (u15) Hrvatskog kupa 2019. U konkurenciji mlađih juniora u17 treće mjesto osvojio je Ivan Grubić. U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora u17 pobijedio je Luka Črep s Anjom Matovina iz Koprivnice, dok je u konkurenciji mješovitih parova kadeta u15 brončanu medalju osvojio par Vito Peti - Vanja Novak pobijedivši drugi par čakovečkog Kluba (Matija Đeri - Nela Novak). Vito Peti, član BK-a Međimurje Čakovec, postao je i ukupni pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji HK-a 2019 za mlađe kadete.

Luka Črep je ukupni pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji HK-a 2019 za mlađe juniore, a Ivan Grubić je u ukupnom plasmanu osvojio 3. mjesto.

ZAVRŠNICA 

Prošle subote u Čakovcu održan je i zadnji, 4. Savezni turnir za poletarce u-11 i  juniore u-19   Hrvatskog kupa 2019. Najbolji rezultati domaćih poletaraca ostvareni su u konkurenciji parova gdje je član BK-a Međimurje Čakovec Edo Đurkas s Lovrom Matovinom iz Koprivnice pobijedio u finalu par Sebastian Sedlar - Juraj Majnarić (BK Međimurje) s 2:0. 

  • U konkurenciji u19 prvi je bio najbolji junior BK-a Međimurje Čakovec Borna Vadlja,  pobjedivši u finalu klupskog kolegu Ivana Grubića s 2:0, čime je samo potvrdio ukupnu pobjedu u juniorskom HK-u za sezonu 2019. te obranio prošlogodišnji naslov u pojedinačnoj konkurenciji. 
  • U konkurenciji mješovitih parova juniora Filip Antunović - Ira Misir (BK Velika Gorica) u finalu su pobijedili Čakovčanina Bornu Vadlju i Anju Matovina iz Koprivnice s 2:1, dok je bronca pripala Ivanu Grubiću iz Čakovca i Niki Matovina iz Koprivnice, javljaju nam iz BK-a Međimurje Čakovec.