Ostalo 13.12.2016. 08:06. Zadnja izmjena: 13.12.2016. 08:23.

Novi objekt

Ukratko iz Teniskog kluba Pribislavec: uspješna 2016. godina

U Teniskom klubu Pribislavec uspješno su završili 2016. godinu, kako na natjecateljskom, tako i organizacijsko - financijskom pogledu. O svemu nas je kratko obavijestila tajnica Kluba Laura Hranilović.

Najveća pobjeda svih nas u klubu je što smo zahvaljujući našim entuzijastima iz uprave na čelu s predsjednikom Josipom Grašićem, s brojnim sponzorima i dobrim ljudima dovršili - sagradili novi objekt sa svim potrebnim na prostorima kluba što je više od očekivanoga. Zato posebna zahvala Općini Pribislavec, SRD - u Sunčanica, Međimurje - plinu d.o.o. Čakovec, Đurkin d.o.o. Čakovec, Rescon d.o.o. Čakovec, Vnuk d.o.o. Sveti Martin na Muri, Kabel – Mont Domašinec, Domet Prelog, Chasma d.o.o. Pribislavec, Berche d.o.o. Zagreb, IM-COM d.o.o. čakovec, SARA D.O.O. Pribislavec, BAT d.o.o. Čakovec ...

Ponosni smo što je i financijska godina završena pozitivno, također da smo kao i proteklih godina nastavili s organizacijom turnira kao što su: veteranska liga za žene i muškarce, Pribislavec - open, niz klupskih natjecanja, Matuzalem +60, a posebno naglašavam uspješnu organizaciju male škole tenisa pod vodstvom trenera Božidara Mihalica.

S aktivnostima nastavljamo odmah nakon Nove godine, sada u još boljim uvjetima, uz dva kvalitetna igrališta pod rasvjetom u novosagrađenoj zgradi.