Ostalo 16.11.2019. 11:37. Zadnja izmjena: 16.11.2019. 11:37.

Natjecanje

ZAGREB KARATE FEST: Medalje za članove Karate centra Šenkovec

Nedavno je, u sklopu 17. TOP TEN-a, održan Zagreb karate fest. Natjecanje je okupilo oko 300 karatista u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, a natjecatelji Karate centra Šenkovec bili su vrlo uspješni te su svi uspjeli osvojiti medalju.

Pojedinačno, prvo mjesto u kategoriji kadeti kate osvojio je Marin Plavetić, dok je Ozren Grgić bio najbolji u kategoriji učenici kate i kategoriji mlađi kadeti kate. David Faić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji mlađi učenici kate pojedinačno, Bella Mikulić je bila najbolja od učenica B kategorije kate, a Ziya Lepen od mlađih kadetkinja B kategorije kate. Ziya Lepen, Aiša Lepen i Bella Mikulić zlato su osvojile i u kategoriji učenice ekipno dok je pojedinačno Aiša Lepen bila druga u kategoriji učenice B kategorije kate. Srebrnu medalju osvojio je i Marin Plavetić u kategoriji mlađi kadeti kate dok je Niko Šagi bio treći mlađi kadet B kategorije kate. Inga Grgić nakon operacije i oporavka vratila se na tatami i osvojila prvo mjesto u konkurenciji kadetkinja, a Stela Horvat bila je druga.

Osvajačice europske bronce u katama ekipno, Inga Grgić, Sabina Petković i Stela Horvat, nastupile su kao gošće s izvedbom kate Kanku sho i prezentacijom bunkaija koji su odradile odlično. Ekipu karate centra Šenkovec na natjecanju je vodio trener Tihomir Grgić.