Ostalo 12.07.2017. 15:50. Zadnja izmjena: 12.07.2017. 15:52.

Natjecanje

Zlato i srebro za cheerleadersice Livi na 23. Europskom cheerleading prvenstvu

Više od dvije tisuće cheerleadersica iz cijele Europe sudjelovalo je na 23. Europskom cheerleading prvenstvu koje se je održalo 1.i 2. srpnja u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar- Kitarović. Među njima bile su i Čakovečke navijačice Livi koje su se natjecale u četiri kategorije. Djevojke su se marljivo pripremale za ovo natjecanje i svojim nastupom oduševile prisutne te ponosno obranile boje Hrvatske.

U velikoj konkurenciji od čak 9 timova, kadetkinje Zvjezdice pokazale su svoju izvrsnost i osvojile zlato, a juniorke Livi u All girl kategoriji okitile su se srebrom. U kategoriji kadetskog group stunta djevojke su osvojile 9. mjesto, a u kategoriji juniorskog group stunta 10. mjesto.  Posebne zahvale idu roditeljima te trenericama: Diani Lesar i Katarini Sklepić. Cure su ponosne na rezultate postignute na prvenstvu, kao i na izborenom plasmanu na Svjetsko prvenstvo koje će se krajem godine održati u Tokyu, u Japanu za koje su se djevojke već počele marljivo pripremati.

ZVJEZDICE: Magdalena Vuković, Hana Jagec, Eva Sršan, Estela Fegeš, Ivna Marković, Lucija Baksa, Dora Hatlak, Marta Žulić, Ciara Danilović, Tia Toplek, Tara Perković, Fiona Lesjak, Anđelina Jakopić, Laura Novak, Ela Jambrović, Leda Plevnjak, Julia Ciglar, Nina Matjačić, Hana Posavec, Franka Radek, Dora Marodi, Magdalena Vabec, Dora Toplek, Elena Kovačić.

JUNIORKE: Paula Horvat, Ana Marija Radošević, Samanta Mijić, Izabela Novaković, Mura Levačić, Nensi  Žugec, Melani Vinko, Ciara Danilović, Hana Jagec, Lucija Baksa, Magdalena Vabec, Magda Turk, Patricija Brodarić, Kiara Crnetić, Antonia Marodi, Doroteja Hunjadi, Lara Topolnjak, Ida Bašić, Lana Čurin, Tihana Tomšić, Marija Varga.

Izvor: Livi