Sport 22.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

OTVORENA ZABAVNA ŠKOLA NOGOMETA ZAPOČELA S RADOM

Jučer, u ponedjeljak 17. kolovoza u sportskoj školskoj dvorani u Pleškovcu otvorena je Otvorena zabavna škola nogometa koja će trajati do petka, 21. kolovoza. Zbog vremenskih uvjeta početak je preseljen u dvoranu no škola nogometa nastavit će se danas u 15 i 30 sati na nogometnom igralištu u Malom Mihaljevcu kao što je i bilo planirano. Otvorenju su prisustvovali direktor Otvorene zabavne škole nogometa Hrvatska Velimir Suban, zamjenik direktora Stjepan Ficko, predstavnica PU Međimurske Nataša Jalšovec Tomašić, zapovjednik Javne Vatrogasne Postrojbe grada Čakovec Mladen Kanižaj, zamjenik zapovjednika Robert Meglić, zamjenik načelnika općine Sveti Juraj na Bregu Damir Novak te župan Međimurke županije Matija Posavec koji je i službeno otvorio Otvorenu zabavnu školu nogometa. 

 

Danas, u utorak, 18. kolovoza održat će se pokazna vatrogasna vježba, a u srijedu prezentacija PU Međimurske. Za posljednji dan škole, u petak, pripremljene su igre za roditelje te će se podijeliti priznanja sudionicima i svečano zatvoriti škola nogometa. Na svečano zatvaranje dolazak su najavili pokrovitelji: Župan Matija Posavec, Načelnik općine Šenkovec Saša Horvat, zamjenik gradonačelnika grada Čakovca Mario Medved, zamjenik općine Sveti Juraj na Bregu Damir Novak te predsjednik vijeća Mjesnog odbora Mihovljan Josip Jezernik.

 

Program će svaki dan trajati od 15 i 30 do 20 sati pa svi zainteresirani mogu doći i vidjeti kako se djeca mogu zabavljati i bez računala i televizora.

 

Udruga mladih Mali Mihaljevec zahvaljuje se na suradnji udrugama mladih iz Mihovljana i Šenkovca, udruzi žena Mali Mihaljevec, DVD-u Mali Mihaljevec te Nogometnom klubu Mali Mihaljevec. 

 

Album s otvorenja.

Izvor: 3147